Dos detinguts després de furtar oli en un supermercat i d'una persecució on han atropellat dos agents

Els fets han ocorregut vora les 16 hores a la CV-21 i en el vehicle anaven una dona que conduïa sense carnet i un home

Agent en un control de la Guàrdia Civil de Trànsit
Agent en un control de la Guàrdia Civil de Trànsit / Guàrdia Civil

Dues persones han quedat detingudes aquest dilluns després d'haver fugit per la V-31, a l'àrea metropolitana de València, en rebre l'alto de la Guàrdia Civil i haver protagonitzat una persecució en què han atropellat dos agents, un dels quals ha resultat ferit. Els ocupants de l'automòbil havien sostret prèviament diversos litres d'oli d'un supermercat d'una localitat de la província d'Alacant.

Els fets han passat vora les 16 hores, quan un vehicle que circulava per la V-31, coneguda com a pista de Silla, ha pegat a fugir quan anaven a identificar-lo agents de la Guàrdia Civil. En la fugida, l'automòbil ha col·lidit amb les motos de dos agents, un dels quals ha resultat ferit, sembla que no de gravetat, segons les mateixes fonts.

Finalment, el vehicle, on anaven una dona que conduïa sense carnet i un home, ha quedat interceptat a la mateixa via, a l'altura de la localitat d'Alfafar, i els dos ocupants han quedat detinguts. Els acusen de resistència a agents de l'autoritat, conduir sense permís i conducció temerària.

A més, els agents han tingut coneixement que totes dues persones havien robat prèviament diversos litres d'oli d'un supermercat, en una localitat de la província d'Alacant.

També et pot interessar

stats