Internen dos xics de 16 anys per violar una menor en un municipi de les comarques del sud

Els fets, que els presumptes agressors neguen, ocorregueren la setmana passada quan quedaren amb la víctima per a passar la vesprada.

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Civil

El jutjat de menors número 2 d'Alacant ha acordat l'internament en règim tancat de dos xics de 16 anys en un centre de menors per presumptament haver violat una adolescent. Fonts de la investigació han confirmat els fets a À Punt, que van ser denunciats per la mare de la xica davant la Guàrdia Civil. Agents del cos armat va detindre aleshores els dos suposats agressors.

L'agressió denunciada, va ocórrer la setmana passada en una localitat de l'interior de la província d'Alacant, quan els dos arrestats quedaren amb la víctima per a passar la vesprada. Segons el relat de la xica, li proposaren fer un trio. Com ella es va negar, la toquejaren i, posteriorment, un d'ells la va violar mentre l'altre la immobilitzava.

Els fets estan ara sota investigació judicial. Si es confirmen, es tractaria d'una nova agressió sexual en grup que els xics neguen haver comés, ja que s'han declarat innocents.

També et pot interessar

stats