Infraestructures desdoblarà tres quilòmetres de via del Tram entre l’Albir i Altea

S’invertiran 14 milions d’euros, finançats per la Unió Europea, per a reduir el temps del trajecte per la Marina

TRAM d'Alacant
Imatge d'arxiu del Tram, en una parada d'Alacant / À Punt NTC

La Generalitat desdoblarà més de tres quilòmetres de vies entre el baixador de l’Albir d’Alfàs del Pi i l’estació d’Altea, que comprén els 300 metres del viaducte de cap Blanc, per a “millorar el temps del recorregut entre Benidorm i Dénia”, com apuntava la consellera d’Infraestructures, Salomé Pradas. Les obres s’han licitat per 14,6 milions d’euros, finançats per la Unió Europea.

D’aquest pressupost, 9,6 milions es destinarà a fer un punt d’encreuament, mentre que poc més de cinc milions es destinaran a duplicar la via del Tram, com han detallat des de la Generalitat. Està previst que els treballs es duguen a terme durant dos anys.

La titular d’Infraestructures ha destacat que, amb aquesta intervenció, es pretenen "millorar les freqüències i el servei que es presta als usuaris en la xarxa d'Alacant, especialment als residents i visitants de la Marina Baixa, que veuran millorat de manera notable el transport ferroviari a la comarca i podran gaudir d'una alternativa a la mobilitat respectuosa amb el medi ambient", detallava Pradas.

En aquest sentit, la consellera d’Infraestructures ha afegit que aquests treballs en la infraestructura del tramvia suposarà “una important millora en les freqüències i en el servei que presta Tram d’Alacant”. 

També et pot interessar

stats