Immobilitzen a Xest una moto amb un tub d'escapament de quatre metres

La Policia Local ha sancionat vora 300 motos amb motiu del Gran Premi de Motociclisme per contaminació acústica i també per positius en alcohol o drogues

El propietari de la moto dona gas al gran tub mentre el públic l'ovaciona / À Punt NTC

La Policia Local de Xest ha immobilitzat vora 300 motos des de divendres fins diumenge principalment per contaminació acústica per haver retirat la peça que redueix l'excés de soroll, i altres per positius en alcohol o drogues dels motoristes.

La sanció més cridanera ha sigut la d'una moto amb un tub d'escapament de quatre metres, i que ha necessitat la col·laboració d'una vintena d'agents per a poder traure-la del carrer. El propietari s'enfronta a sis sancions, per excés de soroll i per fer un espectacle en la via pública sense autorització i amb risc per als assistents.

El Gran Premi de Motociclisme de Xest ha penjat el cartell de complet i el poble ha recuperat l'ambient i el negoci dels anys anteriors a la pandèmia. Es calcula que l'impacte econòmic podria arribar a 50 milions d'euros.

De visita al circuit, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha dit que es treballa perquè el Ricardo Tormo siga seu definitiva del Gran Premi, i no s'haja de confirmar cada any.

També et pot interessar

stats