Igualtat obri un expedient informatiu a l'educador acusat de violar una menor de dèsset anys

Mentrestant, continuen les investigacions per tal d'esclarir els fets que van succeir en un tutelat de València

Una patrulla de la Policia Nacional a València
Una patrulla de la Policia Nacional a València / Europa Press

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha obert un expedient informatiu a l'educador acusat de violar una adolescent de dèsset anys en un centre de menors de València.

Mentrestant continuen les investigacions per tal d'esclarir els fets, al mateix temps que s'han activat els protocols per a aquests casos de delictes sexuals. Segons indica el diari Levante-EMV de fonts de la Conselleria, "s'ha assegurat el benestar de la menor", però sense concretar si se l'ha traslladada a ella o a l'educador de centre.

Des d'Igualtat i Polítiques Inclusives, en coordinació amb la delegació del govern, es compila tota la informació en relació amb aquesta presumpta violació d'un educador a una menor en un centre de menors. La Policia Nacional investiga aquest cas que s'ha destapat després que la menor, de dèsset anys, ho haja denunciat en estar uns dies hospitalitzada per una crisi nerviosa.

Cal indicar, que aquest dijous està previst una reunió de coordinació entre la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, la delegació del govern espanyol i tots els agents involucrats en els àmbits que tenen a veure amb la violència masclista i les agressions sexuals.

També et pot interessar

stats