La Guàrdia Civil intercepta un cotxe a 211 km/h en l'AP-7 a Oriola

El conductor està investigat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per superar en més 100 km/h la velocitat permesa

El vehicle interceptat per la Guàrdia Civil
El vehicle interceptat per la Guàrdia Civil / DGT

La Guàrdia Civil investiga el conductor d'un turisme d'alta gamma per un delicte contra la seguretat viària per circular amb excés de velocitat. Conduïa a 211 quilòmetres per hora quan la velocitat en el tram de la via era de 110.

El vehicle va ser interceptat per l'autopista AP-7 al seu pas pel municipi d'Oriola per efectius del destacament de Trànsit de Torrevella en un control de velocitat estàtic.

El conductor és un home, de 35 anys, resident al Pilar de la Foradada. Per aquests fets, està investigat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per superar en més 100 km/h la velocitat permesa.

Els agents han instruït les diligències, que han sigut remeses al jutjat d'instrucció número 1 d'Oriola, on s'ha emplaçat el conductor a judici ràpid.

Aquest tipus de delicte es troba recollit en l'article 379 del Codi Penal i pot ser castigat alternativament amb la pena de presó de tres a sis mesos, multa de sis a dotze mesos o amb la de treballs en benefici de la comunitat de 31 a 90 dies. En qualsevol cas, té privació del dret a conduir vehicles de motor i ciclomotors per temps superior a un anys i fins a quatre anys.

També et pot interessar

stats