Mor un motorista de 66 anys en un accident a Parcent

Una xiqueta de huit anys, d'altra banda, ha resultat ferida atropellada al Campello

Un SVB i una SAMU en imatge d'arxiu
Un SVB i una SAMU en imatge d'arxiu / À Punt NTC

Un home de 66 anys ha mort aquest divendres en un accident amb la motocicleta que conduïa en la carretera CV-750, en el terme municipal de Parcent, a la comarca de la Marina Alta, segons ha explicat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

El CICU ha rebut l'alerta a les 8:30 hores. L'accident s'ha produït en circumstàncies no precisades fins al moment, encara que fonts del subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil han assenyalat que no tenien constància que un altre vehicle haguera estat implicat en l'incident.

Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat efectius sanitaris, una unitat del Samu i l'helicòpter medicalitzat amb base en la província. L'equip mèdic del Samu ha realitzat diverses maniobres de recuperació al motorista, però no hi ha hagut resposta, ja que havia mort.

Ferida una xiqueta de huit anys atropellada al Campello

D'altra banda, una xiqueta de 8 anys ha resultat ferida, amb policontusions i una possible fractura en el muscle, després que l'atropellara un cotxe al Campello (Alacantí), segons ha informat el CICU.

L'accident ha tingut lloc aquest divendres, a les 11:00 hores, al carrer de Sant Bartomeu del Campello.

També et pot interessar

stats