Una persona morta i set ferides en un accident entre dos turismes i dos camions a la Vall d'Uixó

Han traslladat un dels ferits a un hospital en un helicòpter medicalitzat

Ambulància del SAMU / Europa Pres
Ambulància del SAMU / Europa Pres

Una dona de 51 anys ha mort i set persones més han resultat ferides en un accident de trànsit aquest dijous, en el qual han quedat afectats dos turismes i dos camions a la carretera N-225, a l'altura de la Vall d'Uixó (Plana Baixa).

Segons informen el Consorci Provincial de Bombers i el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), l'accident ha sigut al voltant de les 15:00 hores. Ha deixat dues persones atrapades, la dona que ha mort i un altre ocupant de 74 anys, que viatjava en altre vehicle accidentat. L'home, que presentava politraumatisme, ha rebut diverses maniobres de reanimació i estabilització abans de ser traslladat a l'hospital La Fe de València en un helicòpter medicalitzat, amb politraumatismes.

Altres tres persones han sigut traslladades a l'Hospital General Universitari de Castelló en una ambulància de suport vital bàsic i una unitat SAMU. Es tracta de dos joves, de 14 i 19 anys, que presentaven politraumatisme i contusió toràcica, respectivament, i una dona, de 83 anys, que ha sigut evacuada per contusions i fractures costals. A més, a l'hospital de Sagunt han sigut traslladades altres tres persones (una dona, de 74 anys, i dos homes, de 38 i 43), que presentaven policontusions.

En total, en els dos turismes sinistrats han resultat ferides quatre persones, que estan traslladant a diversos hospitals.

També et pot interessar

stats