La Guàrdia Civil deté tres persones en una baralla tumultuària a Xiva

Dos ocupants d'un vehicle amenacen un altre conductor amb una arma de foc i després el colpegen amb una aixada, mentre que la suposada víctima escampa combustible sobre els adversaris

Vídeo de la baralla a Xiva / À Punt NTC

La Guàrdia Civil de València ha detingut tres persones per delictes contra la seguretat viària i baralla tumultuària al nucli urbà de Xiva. Els fets enregistrats en un vídeo que ha corregut pels grups de Whatsapp, van tindre lloc aquest dilluns al voltant de les huit de la vesprada.

Un dels autors, un home de 27 anys, ha declarat als agents que anava circulant amb la furgoneta i un altre vehicle el va envestir per darrere. Després, va observar com els ocupants del vehicle l'amenaçaven i increpaven, fins i tot un d'ells li va mostrar una arma de foc curta. A continuació, l'home que acabava d'amenaçar-lo amb una pistola, va baixar del cotxe amb una ferramenta i el va agredir. Seguidament, es va baixar del vehicle el segon acompanyant i també el va començar a pegar.

Llavors, li van sostraure un moneder amb 500 euros que acabava de cobrar de la faena i, després, van començar a arruixar-lo amb una garrafa de gasolina. La suposada víctima aconseguí la citada garrafa i va escampar el combustible sobre els adversaris. Després d'aquests fets, els agressors van tornar a pujar al vehicle i van intentar atropellar-lo, per la qual cosa ell va colpejar la lluna del cotxe amb una aixada.

Una hora després dels fets, a les 21:00 hores, els agents van procedir a la detenció d'un home de 37 anys, per un delicte per renyina tumultuària i un altre de seguretat viària. També es va detindre el germà de 32 anys i un home de 27 anys pels mateixos delictes. Els agents han inspeccionat el vehicle i han intervingut un matxet de 50 centímetres, un ganivet i el vehicle. A l'altra part se li ha confiscat una aixada.

Des de l'Ajuntament de Xiva han indicat a À Punt que uns dels detinguts és un delinqüent habitual conegut per la Policia Local i que es tracta d'un incident puntual. Les diligències han sigut lliurades als Jutjats de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Requena.

També et pot interessar

stats