Tres detinguts per agressió sexual, lesions i robatori amb violència a Xiva

Tres persones detingudes, una de les quals va denunciar una agressió sexual, van colpejar el denunciant i li van robar les claus del domicili, del vehicle i del negoci

La Guàrdia Civil deté a tres persones en Xiva pels delictes d'agressió sexual, lesions i robatori amb violència
La Guàrdia Civil deté tres persones en Xiva pels delictes d'agressió sexual, lesions i robatori amb violència / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut tres persones a Xiva (Foia de Bunyol) pels delictes d'agressió sexual, lesions i robatori amb violència, segons ha informat aquest divendres l’institut armat.

L'operació es va iniciar al juny, quan la Guàrdia Civil va rebre la denúncia d'un veí de Xiva que afirmava haver rebut la visita a casa d’un amic amb una dona desconeguda i que, en absentar-se uns instants i tornar, aquests havien desaparegut. Poc després, va relatar, la dona va tornar a la casa acompanyada d'un altre home i van colpejar el denunciant i li van robar les claus de casa, del vehicle i del negoci, un restaurant.

La dona va declarar dies després que quan es va quedar sola a la casa amb l'amic del denunciant, aquest va intentar forçar-la a mantindre relacions sexuals, i la va arribar a amenaçar i fins i tot a posar-li un ganivet al coll, però va poder escapar de la residència.

Finalment, la Guàrdia Civil ha detingut a Xiva a una dona de 30 anys i un home de 41 per un delicte de robatori i lesions, i a un altre home de 37 anys per agressió sexual en grau de temptativa.

Les diligències han sigut entregades al jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Requena.

També et pot interessar

stats