La Guàrdia Civil continua la recerca del cos de Marta Calvo a tres quilòmetres de Manuel

Centraran el treball a la pedrera de Castelló, després de rastrejar ja el paratge de Font Amarga a Manuel, l'ermita de Santa Anna a Llosa de Ranes i una zona rural de Castelló

Agents de la Guardia Civil en la zona de recerca del cos de Marta Calvo
Agents de la Guàrdia Civil a la zona de recerca del cos de Marta Calvo / Europa Press

Al voltant de quaranta efectius de la Guàrdia Civil continuen aquest dilluns buscant el cos de Marta Calvo, la jove desapareguda fa dos anys i per la mort de la qual i la d'altres dues dones més, està a la presó Jorge Ignacio Palma. Els agents centraran aquesta jornada el seu treball a la pedrera de Castelló, a uns tres quilòmetres de Manuel.

La setmana passada ja es van rastrejar tres punts en la nova recerca que ha emprés la Guàrdia Civil en llocs pròxims a Manuel: el paratge natural de Font Amarga a Manuel, l'ermita de Santa Anna a Llosa de Ranes i una zona rural als voltants de Castelló.

Els agents van reprendre la setmana passada la cerca de Marta Calvo després de constatar que el detingut havia omés en la seua declaració que havia estat en aquesta zona de Manuel durant un cert espai de temps el matí dels fets, segons s'ha pogut comprovar després de la geolocalització del seu telèfon mòbil.

La jove va desaparéixer a Manuel, on residia el seu presumpte assassí, el novembre de 2019, després d'haver mantingut un contacte sexual amb ell. Una vegada detingut, Jorge Ignacio va declarar que la xica va morir de manera accidental en un episodi de relacions sexuals i cocaïna i posteriorment va esquarterar el cos i va distribuir les seues restes per contenidors.

El presumpte assassí va mentir

Els investigadors han constatat que va mentir en la seua declaració inicial del lloc on va estar el matí següent a la desaparició de la xica i han pogut comprovar que va passar temps en una zona que serà ara registrada per agents de l'UCO amb ajuda de la unitat canina per a tractar de donar amb alguna pista de la jove.

El mes d'agost passat van concloure els treballs de cerca del cos de Marta en l'abocador de Dosaigües, huit mesos després d'haver-se iniciat, després de l'anàlisi de milers de tones de fem i sense cap troballa rellevant per part de la Guàrdia Civil, que sospita que el cadàver de la desapareguda no està allí, com també ho sosté la família.

També et pot interessar