Les grues no donen l'abast per retirar els cotxes afectats per la pluja

En l’últim dia, s'han registrat fins a quatre hores de retard en avisos d'urgència

Les grues no donen l'abast per retirar els cotxes afectats per la pluja / À Punt NTC

Les grues no donen l'abast per retirar els cotxes afectats per la pluja torrencial que van caure dimarts a València. En l’últim dia, s'han registrat fins a quatre hores de retard en avisos d'urgència, i hi ha empreses que des d'anit han fet més de mil serveis i encara queden vehicles per retirar. 

La gran quantitat de cotxes afectats per la pluja fa quasi impossible trobar una grua d'urgència i l'espera és d'hores. De fet, la demanda de grues s'ha quintuplicat en 24 hores. Alguns vehicles ja es retiraren dimarts a la nit, com l'ambulància de la qual els bombers rescataren el conductor.

Amb la baixada del nivell de l'aigua els propietaris han pogut retirar els vehicles, si arranquen, ja que molts acabaran al desballestador. “M’he trobat el cotxe ple d’aigua i no arranca, aquest és el panorama” ha assegurat Raquel, una conductora afectada de Torrent. 

Ara el problema és de les asseguradores. Cristóbal Bonillo, gerent de tallers i grues Cristóbal, ha explicat que s’ha posat en contacte amb ell un perit del Consorci per a veure el volum de serveis per valorar si es declara la zona catastròfica. 

Les empreses de grues asseguren que encara queden per atendre més de mil serveis per efectes de la pluja torrencial. 

També et pot interessar

stats