La grossa cau a Alcoi, a Sant Vicent del Raspeig i a Moraira

El número 26590 deixa 160 milions d'euros a la Comunitat Valenicana.

Celebració de la grossa en una cafeteria d'Alcoi

El número 26590 ha sigut premiat amb la grossa del sorteig de la loteria de Nadal. Té un premi de 4.000.000 d'euros a la sèrie i s'ha venut a Alcoi, a Sant Vicent del Raspeig i a Moraira,  on s'han repartit en total 160 milions d'euros.

A Sant Vicent del Raspeig s'han venut 22 sèries en dues administracions. Equivalen a 76 milions d'euros. A Alcoi s'han venut 14 sèries més del número premiat en un únic punt de venda, que ha repartit 56 milions d'euros, i a Moraira s'han venut 5 sèries, que equivalen a 20 milions d'euros. També ha caigut a Salou (Tarragona), Salamanca, Barcelona, Las Torres de Cotillas i Beniajan (Múrcia), Madrid i Sevilla.

A les 9:19 del matí l'han cantat els xiquets de Sant Ildefons en el quart fil d'aram de la primera taula. Noura Alkrouh i Elizabeth del Carmen Roque Figuereo han cantat el número i el premi, i Santo Daniel de León Santa i Bileiky Lisselot Arias Ciprián han tret les boles. És una de les grosses més matineres de la història, però no ha superat la del 2004, que es va cantar a les 9:16 hores.

També et pot interessar