González Pons demana el vot a l’electorat d’esquerres: “El tractarem amb respecte”

El candidat del PP al Congrés per València demana als de dretes que concentren el seu sufragi “perquè dividir el vot perjudica amb la regla D’Hont”

González Pons, juntament amb l'alcaldessa de València i la número 2 de la llista al Congrés per València, en la carpa que ha instal·lat el partit junt al Mercat Central de València
González Pons, juntament amb l'alcaldessa de València i la número 2 de la llista al Congrés per València, en la carpa que ha instal·lat el partit junt al Mercat Central de València / Twitter María José Catalá

El cap de llista al Congrés per València, Esteban González Pons, ha demanat a l'electorat de dretes que concentre el vot en el PP en comptes de votar "en dues cistelles" i, a l'electorat d'esquerres, un "vot prestat" que, ha assegurat, tractaran "amb respecte".

Així ho ha manifestat en la visita que ha fet el també subsecretari d'Institucional del PP en l’últim dia de campanya electoral per als comicis del diumenge. "Al votant d'esquerres li demanem un vot prestat al Partit Popular, que tractarem amb humilitat i respecte per a poder governar en solitari, per a no dependre de ningú, ja que serem la força més votada", ha afirmat en declaracions als mitjans.

Així mateix, als votants de dretes els ha demanat "que concentren el seu vot" en el seu partit: "Dividir el vot perjudica amb la regla D'Hondt, votar en dues cistelles fa que, potser, les dues cistelles, malgrat sumar majoria, acaben sent minoritàries".

"El que el Partit Popular i Espanya no poden permetre's és guanyar les eleccions i perdre el govern", ha manifestat el candidat del PP al Congrés per València.

Respecte a les intencions del seu partit si finalment aconsegueix arribar a la Moncloa, González Pons ha avançat que, donada la inflació que presenta l’economia espanyola, i malgrat l’alentiment del creixement d’aquest índex econòmic, la classe mitjana espanyola “s’ha empobrit”.

Per això, González Pons ha promés que, si el seu partit governa després de les eleccions del diumenge, rebaixarà a zero l'IVA de la carn, el peix i les conserves, a més de rebaixar l'impost de la renda a totes les persones que en tenen una per davall de 40.000 euros a l'any, com ha avançat en l’entrevista que va oferir en À Punt. 

També et pot interessar

stats