El fred arriba a les comarques de l’interior de Castelló

S’hi estan registrant temperatures que oscil·len entre els 1 i els 5 graus i fortes ratxes de vent que en alguns punts superen els 100 km/h

Persones calentant-se amb una llar de foc
Persones al costat d'una llar / À Punt NTC

El fred ja està ací i és a les comarques de l’interior de Castelló on més ho han notat, amb temperatures entre 1 i 5 graus. Pràcticament, en uns pocs dies, hem passat a un oratge més propi de l’hivern que de la tardor.

Les comarques dels Ports, l’Alt Maestrat i el Baix Maestrat són les que estan patint en major mesura la baixada de les temperatures, a la qual s'han de sumar també les fortes ratxes de vent que s’estan produint, que fan que la sensació tèrmica siga encara menor.

El vent ha bufat amb especial intensitat a localitats com Bel (Baix Maestrat), amb 108 km/h, Vilar de Canes (Alt Maestrat), amb 103 km/h o Tírig (Alt Maestrat), amb 100 km/h. De fet, es manté actiu l’avís de nivell groc per forts vents a tot l’interior de la província de Castelló.

Davant d’aquest fred sobtat, els habitants de les comarques afectades ho tenen clar: arriba el moment de refugiar-se a casa i encendre estufes i llars.

També et pot interessar

stats