Fotur atribueix al "clima de temor" la "poca assistència" als locals d'oci en la Nit de Nadal

La federació ha criticat la "desproporcionada pressió policial" exercida en els establiments d'oci des de la implementació del certificat covid

Oci nocturn i contagis entre joves
Imatge d'arxiu d'un local d'oci nocturn, el juliol passat / À Punt NTC

La Federació d'Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana (Fotur) ha lamentat la "poca assistència" de públic als locals d'oci durant la passada Nit de Nadal, situació que atribueixen al "clima de temor" generat en les últimes setmanes.

L'organització, en un comunicat, ha indicat que aquest escenari ha ocasionat la "caiguda en picat" de la venda anticipada d'entrades, que se suma al fet que "molts clients han preferit no assistir malgrat tindre les entrades ja comprades", cosa que ha suposat un "vertader colp" per al sector.

Així mateix, ha criticat la "desproporcionada pressió policial" exercida en els locals d'oci durant les últimes setmanes i ha assenyalat que les sancions administratives per no usar la mascareta i complir la distància de seguretat "ha minvat encara més" l'activitat dels locals d'oci i entreteniment.

Fotur lamenta que aquesta "situació de desconcert impossibilita el desenvolupament normal" de l'activitat de l'oci, i això comporta "greus perjuís econòmics i genera incerteses de la gestió empresarial".

A més, afigen que aquesta situació fomenta que el públic faça aquest tipus d'activitats en xalets i festes privades que estan "al marge de les inspeccions".

També et pot interessar

stats