Les tempestes descarreguen de nou amb molta força

Els bombers intervenen en nombroses incidències relacionades amb vehicles atrapats

Pluges a València - divendres 1 de Setembre / À Punt NTC

L’episodi de fortes pluges no abandona la Comunitat Valenciana. La línia de tempestes ha avançat de l'interior cap al litoral, després de recórrer el centre de la Península i descarregar amb força al nord de Castelló aquest dimecres.

Seran molt intenses i l'Aemet ha activat l’avís taronja per pluges que poden acumular més de 40 l/m² en una hora a la província de València i al sud de la província de Castelló. A més, poden anar acompanyades de pedra i de fort vent.

La part davantera de la línia de tempestes ha descarregat pel Racó d'Ademús i l'interior de València. També al Camp de Túria i l'Alt Palància

Aemet ha informat que en zones del Camp de Túria la intensitat ha sigut molt forta, amb acumulats que superen els 40 litres en menys d'una hora. A Casinos s'han acumulat 42,6 litres en cinquanta minuts.

A Pedralba els bombers s'han mobilitzat per a rescatar els ocupants d'un vehicle atrapat per l'aigua.

A Sagunt, al Camp de Morvedre, s'ha produït un Esclafit humit, un fenomen que provoca ratxes molt fortes i sobtades d'aire amb pluja en una direcció a causa d'un canvi en la temperatura de l'aire.

També et pot interessar

stats