La Fiscalia demana 22 anys de presó per a dos homes per violar una dona a València

S'acusa cadascun d'ells de dos delictes d'agressió sexual, en un com a autor i en l'altre com a cooperador necessari

Ciutat de la Justícia de València, en una imatge d'arxiu
Ciutat de la Justícia de València, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La secció quarta de l'Audiència Provincial de València té previst jutjar aquest dijous dos homes acusats d'haver violat una dona en el bany d'un pis de la capital valenciana mentre aquesta estava beguda, i s'enfronten a una petició de condemna de vint-i-dos anys.

El judici per aquests fets estava inicialment previst per al mes de febrer passat, però va ser ajornat.

Segons consta en l'escrit d'acusació del fiscal, els fets van succeir en la matinada del 15 de desembre del 2020 quan, segons manté l'acusació pública, un dels processats va aprofitar que la dona estava afectada pel consum d'alcohol per a seguir-la fins al lavabo de l'habitatge i violar-la.

L'altre processat estava a la porta perquè ningú hi entrara i, després de la primera violació, els encausats es van canviar els papers i van repetir l'escena.

El ministeri fiscal acusa cadascun d'ells de dos delictes d'agressió sexual, en un d'ells com a autor i en l'altre com a cooperador necessari.

Per cadascun dels dos delictes d'agressió sexual reclama una pena d'onze anys, a més d'una mesura de llibertat vigilada de deu anys després del compliment de la condemna o, si és el cas, l'expulsió del territori nacional.

D'altra banda, es reclama als dos homes una indemnització conjunta de 15.000 euros per a la víctima per les lesions i, especialment, pel perjudici moral.

També et pot interessar

stats