La Fiscalia demana 130 anys de presó per a l'acusat d'assassinar Marta Calvo

José Ignacio Palma està investigat també per l'assassinat de dues dones més en circumstàncies semblants a més de huit homicidis més en grau de temptativa

Jorge Ignacio Palma, en una imatge d'arxiu
Jorge Ignacio Palma, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La Fiscalia demana un total de 130 anys de presó per a José Ignacio Palma, l'acusat de l'assassinat de Marta Calvo, per onze delictes contra altres tantes dones per homicidi, abús sexual, delictes de lesions i delictes contra la salut pública. I la Fiscalia també reclama indemnitzacions que van des dels 6.000 euros fins als 90.000 euros per a les famílies de les víctimes.

En el seu escrit, el ministeri públic també demana la prohibició durant 12 anys per a l'acusat d'entrar a la província de València i la prohibició també durant el mateix període de temps de qualsevol comunicació telemàtica amb les víctimes.

El jutjat número 20 de València va decidir el novembre passat prorrogar dos anys més la presó provisional per a Palma. El presumpte assassí de Marta Calvo està també investigat per l'assassinat de dues dones més (Arlene i Lady Marcela, totes dos a la ciutat de València i en circumstàncies molt semblants, encara que anteriors al cas de Marta Calvo), a més d'altres víctimes en grau de temptativa.

Dijous, la mare de Marta Calvo, com a acusació particular, va demanar la presó permanent revisable per a Jorge Ignacio Palma, l'acusat d'assassinar la filla. En l'escrit presentat, Marisol Burón també demanava sis anys de presó per a Palma per un delicte contra la salut pública, tres anys més per un delicte contra la integritat moral i 15 anys de presó pel delicte d'agressió sexual. En aquest cas, la família també demana una indemnització de 150.000 euros.

També et pot interessar

stats