El jutge prorroga la presó provisional al presumpte assassí de Marta Calvo

La decisió judicial es justifica pel “notable risc de fugida” 

Jorge Ignacio Palma, en una imatge d'arxiu
Jorge Ignacio Palma, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

El jutjat número 20 de València ha decidit prorrogar dos anys més la presó provisional per a Jorge Ignacio Palma, el presumpte assassí de Marta Calvo.

El jutge ha pres aquesta decisió en véncer el termini inicial de dos anys i després d'una vista celebrada aquest divendres en la qual ha convocat les parts.

En la seua decisió assenyala "el notable risc de fugida per part de l'investigat es configura com la principal pressuposició per a acordar la pròrroga de la presó provisional" i, a més, indica que és "evident" que al sospitós se li imputen "diversos delictes amb penes de presó superiors".

El detingut, d'origen colombià, té antecedents per narcotràfic i es trobava en situació irregular a Espanya quan es va produir la desaparició de Marta Calvo, al novembre de 2019.

Està investigat per l'assassinat d'aquesta jove valenciana i dos dones més (Arlene i Lady Marcela, totes dos a la ciutat de València i en circumstàncies molt semblants, encara que anteriors al cas de Marta Calvo), a més de cinc homicidis més en grau de temptativa.

També et pot interessar

stats