La Fira de Tots Sants de Cocentaina tanca les portes amb vora mig milió de visitants

L'esdeveniment celebra el 672 aniversari amb una nova mostra de força com a referent comercial i lúdic del Comtat.

Enguany han participat 750 expositors i han exhibit productes valorats en més de 52 milions d'euros.

La Fira de Tots Sants de Cocentaina, al Comtat, ha complit 672 anys. És una de les més importants de la Comunitat Valenciana i es troba entre les més antigues de tot Espanya. Més de 400.000 persones s'han acostat al municipi en els primers tres dies de fira al caliu de l'oferta comercial, gastronòmica i lúdica que s'ofereix al llarg de 136 mil metres quadrats. 

Enguany han participat 750 expositors i han exhibit productes valorats en més de 52 milions d'euros. Les sensacions són bones i l'organització creu que diumenge se superarà el mig milió de visites.

Articles comercials, menjar, actuacions, activitats per a tots els públics i música en directe dibuixen la combinació estrela que dona nom, i futur, a aquest esdeveniment centenari, una parada obligada cada any de l'1 al 4 de novembre. 

À Punt Mèdia ha fet cobertura especial de la fira a través de la seua programació i també ha estat present en el recinte amb un estand informatiu des del qual s'ha promocionat la ràdio, la televisió i el web de tots els valencians. 

La fira baixa la persiana a les 21:00 hores d'aquest diumenge amb la projecció d'un espectacle audiovisual al palau dels Comtes de Cocentaina, un edifici gòtic i renaixentista que data del segle XIII i que, per ell mateix, ja justifica una visita a la capital del Comtat.

També et pot interessar

stats