Ferrocarrils de la Generalitat convoca 140 places per a Metrovalència i TRAM

Maquinistes, caps de circulació, agents d’estació, personal de via, agents de supervisió i intervenció i més seran les ocupacions a les quals es podra optar

Imatge d'arxiu del TRAM d'Alacant
Imatge d'arxiu del TRAM d'Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha presentat aquest dijous davant del consell d’administració l’oferta d’ocupació pública corresponent al 2023, que comprén un total de 140 places per a Metrovalència i el TRAM d’Alacant.

Per a València s’oferiran 20 places d’oficial de taller, 32 places de maquinista, 6 de caps de circulació, 12 d’agents d’estacions, 6 de personal de via, 2 metges i un infermer.

En el cas d’Alacant, seran 2 places d’oficial de taller, 17 de maquinista, 7 de cap de circulació, 9 d’agents d’estacions, 18 agents de supervisió i intervenció i una de personal de via.

En l’oferta d'ocupació pública es prendran les mesures necessàries per a fer efectiva la igualtat entre homes i dones, a més de reservar un 10% dels llocs a persones amb discapacitat.

Després de l’aprovació pel Consell d’Administració, l’oferta d’ocupació pública es traslladarà al Consell i després es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

També et pot interessar

stats