Dos ferits en envestir un tren un vehicle prop d’un pas a nivell sense barreres a Agres

Als accidentats, un home de 69 anys i una dona de 71, els van traslladar fins a l’hospital amb un traumatisme cranioencefàlic

Efectius dels bombers ofereixen una primera atenció als dos ferits junt a les vies del tren a Agres
Efectius dels bombers ofereixen una primera atenció als dos ferits al costat de les vies del tren a Agres / Consorci de Bombers d'Alacant

Dos persones majors, un home de 69 anys i una dona de 71, es recuperen dels traumatismes que van patir este diumenge a la vesprada, quan un tren regional va envestir el vehicle en el qual viatjaven prop d’un pas a nivell sense barreres al terme d’Agres.

L’accident es va produir poc abans de les sis i mitja de la vesprada en un camí rural d’este municipi del Comtat. Quan els bombers del Consorci d’Alacant van arribar al lloc dels fets, van oferir una primera atenció a les víctimes i després van col·laborar amb els serveis sanitaris, com apunten des d’este cos. La seua intervenció es va allargar fins a les 23:15 hores de la nit.

Els serveis sanitaris van traslladar els dos ferits fins a l'hospital d'Alcoi
Els serveis sanitaris van traslladar els dos ferits fins a l'hospital d'Alcoi / Consorci de Bombers d'Alacant

Dos ambulàncies, una d’estes un SAMU, es van desplaçar fins al lloc dels fets per a atendre els dos ancians ferits amb un traumatisme cranioencefàlic, segons detallen des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). Després els van traslladar fins a l’hospital d’Alcoi. 

També et pot interessar

stats