Ferit greu un altre home en els bous al carrer del Moralet

Fou envestit per una vaqueta i hagué de ser operat per fractures en diverses costelles i també de la pelvis

Imatge d'arxiu d'un festeig de bous al carrer en un municipi valencià
Imatge d'arxiu d'un acte de bous al carrer en un municipi valencià / À Punt NTC

Un home de 44 anys es troba ferit greu després de ser enganxat en la vesprada d'aquest dijous per una vaqueta en els actes dels bous al carrer del Moralet, una partida de la ciutat d'Alacant.

L'home, que va ser traslladat a l'Hospital General d'Alacant després de ser envestit, al voltant de les 19:20 hores, hagué de ser operat per fractures en diverses costelles i també de la pelvis, segons ha avançat aquest divendres el diari Información i ha confirmat EFE per la Guàrdia Civil i fonts coneixedores del cas.

No obstant això, aquestes mateixes fonts han confirmat que malgrat que els actes es van suspendre momentàniament, quan va tornar l'ambulància, que havia dut a l'hospital l'home, els bous van continuar.

Aquest incident es va produir durant una jornada en la qual una dona francesa de 73 anys va morir a Beniarbeig (la Marina), una mort que eleva a set les morts causades pels bous al carrer des de principi d'any.

Aquesta xifra iguala la de 2015, quan també van morir set persones i que era, fins hui, l'any de més morts en els bous al carrer en els últims anys a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats