Falles 2021: les comissions falleres comencen a organitzar-se en conéixer el marc normatiu

Algunes, com la falla Músic Espí-Gravador Fabregat, no utilitzaran l'interior del casal ni l'envelat i totes les activitats seran al carrer i en horari de restauració

Reaccions de les comissions falleres
Joan Miquel Llopis
17 d'agost 2021 - 23:03

Després de mesos de dubtes de si hi hauria o no Falles el mes de setembre, aquest dimarts s'ha aprovat el marc normatiu perquè les diferents comissions falleres de les Falles 2021 tinguen clar com organitzar-se.

Els membres de la comissió de la falla Músic Espí-Gravador Fabregat de València han explicat a À Punt com estan organitzant-se per a començar les Falles. Per a les comissions falleres la d'aquest dimarts ha sigut una jornada clau, que porten esperant quasi dos anys.

Toni Segovia, president de la falla Músic Espí- Gravador Fabregat ha explicat que ara ja poden tancar els acords que tenen aparaulats amb els proveïdors. També han decidit no utilitzar l'interior del casal ni l'envelat. I, pel que fa a les activitats de la comissió, "totes es faran al carrer i en horari de restauració", ha explicat Segovia.

Membres de la falla Músic Espí-Gravador Fabregat de València
Membres de la falla Músic Espí-Gravador Fabregat de València / À Punt NTC

Aquesta falla no tindrà envelat perquè tanquen el carrer amb els monuments plantats i tanques de seguretat per a controlar l'aforament per a grups bombolla. Una altra nova mesura serà la distribució dels membres de les comissions als dinars i sopars. En aquest sentit, han explicat que durant la setmana fallera les persones sempre s'asseuran a la taula en el mateix lloc.

L'Ofrena a la Geperudeta també serà diferent en aquesta falla perquè esperen molts menys fallers i falleres. Segons els càlculs que han fet, entre un 30% i 40% han decidit no eixir enguany a l'Ofrena.

TJ Llópis parla amb els responsables de la comissió
TJ Llópis parla amb els responsables de la comissió / À Punt NTC

Aquesta comissió, que participa en la secció sèptima A de València, també té organitzats els esdeveniments per a les nits. No hi haurà ni revetles ni discomòbils i les actuacions que celebren tindran al públic assegut. Enguany la seua banda de música de sempre no podrà acompanyar-los i s'han vist obligats a contractar una altra, "però també molt bona. És l'Harmonia de Montroi".

També et pot interessar

stats