Estrena (a mitges) del transport gratuït per a menors de 31

El Consell activarà un portal nou l’11 d’octubre després que els servidors de Metrovalència i TRAM d’Alacant col·lapsaren el primer dia per l’allau de sol·licituds 

Imatge d'arxiu de Metrovalencia
Imatge d'arxiu de Metrovalència / Generalitat Valenciana

L'abonament temporal jove gratuït per a menors de 31 anys entra en vigor aquest diumenge als serveis de transport de Metrovalència, TRAM d’Alacant, TRAM de Castelló de la Plana i Metrobús. A València, aquest abonament inclou els serveis de metro, tramvia i Metrobús.

L'estrena, però, és parcial a causa del col·lapse dels servidors de Metrovalència i TRAM d’Alacant aquest dijous, quan s'activaren les peticions, fet que ha obligat la Generalitat a suspendre la sol·licitud de cita prèvia. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va rebre més de dos milions de peticions en 24 hores, segons ha informat la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

El Consell ha ampliat la vigència d’aquesta mesura quinze dies més, fins al 15 de gener de 2023, i reactivarà el pròxim dimarts 11 d'octubre el procés per a demanar aquest abonament a través d'una nova adreça electrònica que centralitzarà les peticions i seguirà un sistema semblant al que s'ha fet servir en les últimes edicions del bo viatge. El nou portal serà accessible també des de les webs de Metrovalència i el TRAM d'Alacant.

El procés serà el mateix: l'usuari accedirà al web i obtindrà torn per a sol·licitar una cita i arreplegar la targeta a l'estació seleccionada. En el TRAM de Castelló de la Plana es manté la possibilitat de recollir aquest títol a l'oficina del carrer de Carcaixent.

També et pot interessar

stats