Azulejera Alcorense, del grup Pamesa, reubicarà el 70% de la plantilla en altres plantes

L'acord per a reubicar part de la plantilla l'han aprovat aquest dimarts quasi el 90% dels treballadors presents

Imatge d'arxiu de l'empresa taulellera d'Almassora "Azulejera Alcorense"
Imatge d'arxiu de l'empresa taulellera d'Almassora Azulejera Alcorense / Azulejera Alcorense

L'empresa de ceràmica Azulejera Alcorense, d'Almassora (La Plana Alta), ha arribat a un acord, durant les negociacions d’un ERO obert davant l'actual crisi energètica, per a recol·locar en altres plantes 53 dels 76 treballadors indefinits que formaven part de la plantilla, el 70% del total.

Segons informa l'empresa, l'acord per a oferir aquesta reubicació l'han aprovat aquest dimarts quasi el 90% dels assistents en una reunió a la qual s'han presentat un total de 70 integrants de la plantilla actual. A més, s'oferirà un pla de recol·locació externa als qui tinguen més de 50 anys i no siguen reubicats "amb l'objectiu de millorar el seu futur laboral".

L'empresa taulellera ja va anunciar al començament d'aquest mes d'octubre l'inici d'un procés de negociació d'un expedient de regulació d'empresa i van assegurar que "l'escalada recent dels preus del gas i de l'energia és totalment inassumible per a les indústries gas intensives, entre les quals es troba el sector ceràmic".

Aquest ajust laboral és el segon que anuncia Pamesa en una empresa filial. El mes d'agost l'empresa Azuliber va anunciar la paralització d'activitats i un ERO per als seus 117 treballadors i treballadores.

També et pot interessar

stats