Els efectes positius de la retirada de la mascareta: desapareixen barreres comunicatives i creix l’autoestima

A les botigues d’estètica es preparen per a vendre més productes de maquillatge

Desapareix la mascareta, i torna l’interés per l’estètica / À Punt NTC

Ara que es pot dur el rostre destapat en més ocasions, amb l'adeu de la mascareta, torna l'interés per l'estètica. A les botigues es preparen per a vendre més productes de maquillatge, i els primers clients ja han comprovat com és tornar a comprar sense la mascareta. 

L'obligatorietat de l’ús desapareix, i així tornen els avantatges d'acomiadar una peça, que ja s'havia convertit en imprescindible abans d'eixir de casa. El primer efecte positiu és l’augment de l'autoestima.

Felicitat també per atendre la clientela a cara descoberta i ganes de lluir, amb un toc de color, el que la mascareta ha estat amagant durant temps. “És més fàcil a l’hora d’atendre la clientela i explicar-los els detalls dels productes”, assegura Bea Castellanos, treballadora de NYA, d'estètica professional, en declaracions a À Punt.

Arriba, a més, el moment de tombar les barreres de tela, les que han silenciat relacions, sobretot entre les persones sordes, i que formaran part dels primers records de vida en els més menuts.

S’inicia un temps on la consciència sanitària està més present, i on no s'ha d'oblidar que el virus encara circula. Una convivència que permet recuperar el sabor de la vida i tirar al fem els pitjors records de la pandèmia.   

També et pot interessar

stats