Educació convoca les 1.228 places d'oposició per a mestres d'infantil i primària

El termini de presentació serà del 12 al 31 de gener i la data, l'hora i el lloc on s'haja de fer la primera part de la prova es determinarà en la resolució de la llista definitiva de persones admeses i excloses

Els centres educatius es preparen per a la tornada a les aules després de Nadal
Els centres educatius es preparen per a la tornada a les aules després de Nadal

La Conselleria d'Educació ha publicat aquest dimarts en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la convocatòria de les oposicions docents d'ingrés lliure al cos de mestres d'enguany, amb una oferta total de 1.228 places corresponents a reposició de jubilacions.

El termini de presentació de sol·licituds serà del 12 al 31 de gener i la realització de la part A de la primera prova de la fase d'oposició i de reserva de persones amb diversitat funcional tindrà lloc a partir del dia 11 de juny, segons ha informat la Generalitat. La data definitiva, l'hora i el lloc on s'haja de fer la primera part de la prova, així com la distribució de les persones aspirants per tribunal, es determinarà en la resolució de la llista definitiva de persones admeses i excloses.

Entre les 1.228 places que es convoquen, 452 són de primària; 388 d'infantil; 132 de pedagogia terapèutica; 128 places d'anglés; 62 d'audició i llenguatge; 34 d'educació física, i 31 de música. En cadascuna d'aquestes set especialitats hi ha una reserva del 10% de les places per a persones amb diversitat funcional igual o superior al 33%.

Educació havia planificat convocar 2.500 places d’ingrés lliure al cos de mestres per a fer les proves l’any 2022, expliquen, però el projecte de llei de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública va obliga a redefinir la convocatòria d’oposicions prevista per la Conselleria d’Educació. Finalment, la convocatòria d’oposicions a infantil i primària inclou les places no afectades per la normativa estatal, que són 1.228 vacants de la quota de reposició de jubilacions i no inclou les places corresponents a la quota de consolidació, que s’incorporaran al procediment extraordinari de consolidació del personal interí que està definint el Ministeri de Política Territorial. 

També et pot interessar

stats