Educació canvia per "incidències tècniques" el calendari d'adjudicacions de places docents d'aquesta setmana

L’assignació prevista per a hui dimarts es farà dijous que ve 28 de setembre

Imatge d'arxiu de la Conselleria d'Educació
Imatge d'arxiu de la Conselleria d'Educació / À Punt NTC

La Conselleria d'Educació ha modificat per "incidències tècniques" el calendari d'adjudicacions de places docents d'aquesta setmana, de manera que la prevista per a hui es farà dijous que ve 28 de setembre. El calendari orientatiu de les pròximes adjudicacions pot consultar-se en el web del departament que dirigeix José Antonio Rovira, que en un comunicat informa que aquest canvi està contemplat en la normativa, tal com estableix el punt 2.5 del calendari d'adjudicacions de la Resolució de 23 de gener de 2018, de la Direcció General de Centres i Personal Docent.

En la mateixa s'indica que "aquestes dates podran ser modificades per necessitats educatives i quedaran supeditades al calendari escolar, als festius que coincidisquen amb els dies assenyalats, a la inexistència de llocs a oferir i a altres circumstàncies que pogueren impedir o modificar la seua realització”. “Podran quedar exceptuades d'aquest calendari algunes adjudicacions que es facen en els mesos de setembre i octubre en cada cos i especialitat que es podran assimilar a les adjudicacions de destins previs a l'inici del curs escolar”, contínua el text.

D'aquesta manera, la pròxima adjudicació contínua es produirà aquest dijous, 28 de setembre, els llocs provisionals de la qual es publicaran aquest dimecres, 27 de setembre.

El procés d’adjudicacions ha marcat l’inici del curs d’enguany, després del caos i les nombroses incidències ocasionades en agost en el procediment per a assignar les places de professorat vacants als centres docents públics en l'inici de curs escolar 2023-2024 i els retards en la publicació de les adjudicacions contínues programades

També et pot interessar

stats