Dues valencianes entre els guanyadors dels II Premis d’investigació del Consell General d’Infermeria

Raquel Soler i Nerea Valles han sigut premiades com a millors investigadores de l'estat

Una de les infermeres premiades
Una de les infermeres premiades / Consell General d'Infermeria

Dues infermeres valencianes, Raquel Soler i Nerea Valles, han sigut guardonades en els II Premis d’Investigació del Consell Nacional d’Infermeria. Els responsables d'aquest guardó les han reconegudes com a les millors investigadores de l'estat per un projecte sobre el pinçament del cordó en prematurs i l'anàlisi dels factors de l'obesitat des de l'etapa prenatal fins a l'adolescència han sigut els treballs premiats.

Als premis, als quals inicialment es van presentar 95 treballs, arribaren quinze finalistes. El certamen es va convocar el maig passat amb l'objectiu d'“incentivar i motivar els professionals d'infermeria en l'elaboració i desenvolupament de projectes d'investigació, així com atorgar visibilitat i difusió a les aportacions de la professió infermera als resultats de salut”.

Durant l'acte s'han entregat un total de sis guardons dividits en dues línies d'actuació. Així, el primer bloc són subvencions per a la realització de projectes d'investigació orientats a aconseguir beneficis i impacte en els resultats en salut relacionats amb la pràctica infermera en: Àmbit Hospitalari, Àmbit Familiar i Comunitari, i altres àmbits professionals.

També et pot interessar

stats