Dues dones estafen a Alacant 5.900 euros a una anciana fent servir la seua targeta

Dues dones van aconseguir la targeta bancària de l’octogenària i durant dos mesos van pagar amb aquesta targeta

Comissaria de Benidorm
Comissaria / À Punt NTC

Dues dones, de 22 i 33 anys, feren servir la targeta bancària d’una anciana durant dos mesos i gastaren en compres un import total de vora 5.900 euros. Durant aquests dos mesos van utilitzar la targeta en locals d’oci, restaurants de luxe, botigues de roba i cosmètica i fins i tot en alguna joieria.

Una de les dues dones, companya de pis de la pensionista, va accedir a la seua targeta física, aprofitant que vivien juntes. Amb la informació impresa va agafar la numeració per a vincular-la amb la seua aplicació de pagament contactless al seu telèfon mòbil i finalment va deixar la targeta al lloc habitual. Per això l’afectada no es va adonar que va ser víctima d’una estafa durant dos mesos, segons han informat fonts de la comissaria provincial d’Alacant.

Va ser el fill de l’anciana qui va revisar els comptes de sa mare i va observar que hi havia alguna cosa que no quadrava. Conceptes com joieria, botigues de roba o zones d’oci on no havia vist mai sa mare van fer saltar les seues alarmes, motiu pel qual va acudir a la Policia Nacional a denunciar el cas.

La Brigada de Policia Judicial d'Alacant va obrir una investigació i va determinar que les dues sospitoses, de nacionalitats espanyola i colombiana, haurien dut a terme prop de 200 moviments suposadament fraudulents. Finalment totes dues han quedat detingudes.

També et pot interessar

stats