Detingut a València per gastar 2.900 € amb la targeta d'un amic amb discapacitat hospitalitzat

L’home va fer diverses compres aprofitant que la víctima es trobava ingressada i es feia càrrec de vigilar el seu domicili

Imatge d'arxiu de la policia nacional
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home per presumptament robar la cartera d'una persona amb discapacitat mentre es feia càrrec de vigilar-li el domicili i, posteriorment, utilitzar les targetes bancàries per a fer diverses compres per valor de 2.900 euros.

Les investigacions es van iniciar la setmana passada, quan els agents van tindre coneixement que una persona amb discapacitat havia patit diverses sostraccions de diners en el seu compte bancari. 

Durant el transcurs de les perquisicions, la policia va esbrinar que un amic de la víctima, que s'havia fet càrrec de l'habitatge mentre es trobava ingressat a l'hospital, s'havia emportat del domicili la cartera del propietari amb dues targetes bancàries, el seu DNI i una llibreta bancària.

Posteriorment, el presumpte autor dels fets va realitzar cinc sostraccions de diners i quatre compres en diferents establiments per un valor de més de 2.900 euros.

Els agents han detingut l'amic de la víctima com a presumpte autor dels delictes de furt i estafa. El detingut, de 53 anys i amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats