Diversos accidents en dos de les principals autovies provoquen cues importants a primera hora

Els accessos a València pel Camp de Túria i l’Horta Sud registren fins a cinc quilòmetres de retencions en cada punt. En la circumval·lació d’Alacant també s’han fet cues

Un dels punts de l'A-7 que registrava importants retencions este dimarts, a primera hora del matí
Un dels punts de l'A-7 que registrava retencions importants este dimarts, a primera hora del matí / DGT

La jornada ha començat amb complicacions per a molts conductors que travessaven el nostre territori este dimarts. Dos accidents en dues de les artèries principals de la Comunitat Valenciana, l'A-7 i l'A-3, complicaven el trànsit a l’altura d’Alberic i Bunyol, respectivament. Els accessos a les grans ciutats, com ara la pista de Silla i la pista d’Ademús —dos de les principals entrades a València—, també registraven retencions importants, de fins a cinc quilòmetres en alguns moments del matí. La circumval·lació d’Alacant, l’A-70, presentava cues, encara que menors, en fer-se de dia.

Un dels sinistres que més ha obstaculitzat el trànsit ha sigut el que ha tingut lloc a l’altura de Bunyol, a l’A-3, i que ha obligat a tallar diversos carrils, tant en sentit cap a València com en sentit cap a Madrid. A causa d’este estretament, s’han generat cues quilomètriques des de bon matí, segons informava la Direcció General de Trànsit (DGT).

La mateixa situació es repetia a l’A-7, però en sentit Alacant només. Un accident obligava a tallar un carril d’esta autovia en sentit Alacant, el que causava retencions d’uns quants quilòmetres a la Ribera.

Es dona la circumstància que l’enllaç d’estes dos autovies acumulava fins a dos quilòmetres de cua en sentit València. De fet, accedir a la ciutat de València a primera hora d’este dimarts era un acte de paciència per als conductors. La V-31, coneguda com a pista de Silla, registrava en alguns moments cinc quilòmetres de retencions per a entrar a la capital.

Amb la mateixa situació es trobaven els conductors que hi arribaven des del Camp de Túria i que en alguns casos havien de suportar cues de fins a cinc quilòmetres.

D’altra banda, a l’A-70, que circumval·la Alacant, també hi havia trànsit molt lent de bon matí, encara que les retencions eren només d’un parell de quilòmetres. 

També et pot interessar

stats