Diumenge de Tots Sants: platges plenes i cementeris a punt

El bon oratge ha omplit les platges de turistes, mentre que altres aprofiten al màxim el temps per a decorar els nínxols dels seus familiars al cementeri

La gent gaudeix de la platja durant el diumenge de pont de Tots Sants / À Punt NTC
31 d'octubre 2021 - 16:27

Aquest diumenge, el bon oratge ha animat el turisme a visitar les poblacions costaneres. Així, quan només falta un dia perquè comence el mes de novembre, platges com la del Postiguet d’Alacant s’han omplit de banyistes. Gandia ha sigut una de les localitats amb una afluència més elevada de visitants, on els 28 graus de temperatura han convidat a canviar l’abric per un refresc prop de la mar Mediterrània. 

La previsió de l’ocupació de turisme al llarg del litoral valencià per a aquest cap de setmana era del 72%, una xifra que ha millorat amb les reserves d’última hora. Segons l’Associació d’Hotelers de la Comunitat Valenciana, en alguns punts s’ha arribat al 100% d’ocupació. La majoria dels turistes són espanyols, però també s’han registrat visites d’anglesos i francesos. 

Però no només a la costa; a la tardor, els turistes busquen la tranquil·litat entre les muntanyes. Les comarques de l’interior valencià s’han convertit en destinació preferent, amb un 78% d'ocupació a les comarques valencianes.

Cementeris a punt per al gran dia

D'altra banda, molts valencians i valencianes han aprofitat la jornada del diumenge per a engalanar les tombes i els nínxols dels difunts, tot per tal de preparar-los per al Dia de Tots Sants que se celebra aquest dilluns. Durant aquesta jornada, dedicada al record als nostres difunts als cementeris de la Comunitat Valenciana, s’han venut el 20% dels rams de flors de tot l’any.

També et pot interessar

stats