El Dissabte Rambler d’Alacant conclou amb onze detinguts

La policia destaca la normalitat amb la qual ha transcorregut la nit, tenint en compte la gran afluència de gent en la nit de Carnestoltes de la ciutat

Ampli dispositiu desplegat a Alacant amb motiu del Carnestoltes / À Punt NTC

El Carnestoltes s’ha celebrat en gran aquesta nit de dissabte a la ciutat d’Alacant. Al voltant d’unes 50.000 persones han participat en l’anomenat la festa de Dissabte Rambler, i per a garantir-hi la seguretat dels presents es va desplegar un ampli dispositiu per part de la Policia Nacional.

En aquest sentit, la nit es va saldar amb onze detinguts per delictes com robatori, danys, atemptat contra agents de l'autoritat o tràfic de drogues. A més, s'hi va identificar 280 persones, es van fer més de seixanta propostes de sanció per tinença de substàncies estupefaents, d'arma blanca i per desobediència i es van fer nou inspeccions a locals.

Tot i això, la Comissaria Provincial d'Alacant ha destacat que durant la nit no s’ha produït cap incident i la festa ha transcorregut “en la més absoluta normalitat”.  El dispositiu ha sigut coordinat per l’organisme i hi han participat agents de les Unitats de Prevenció i Reacció, Unitats del Grup Operatiu de Resposta, la Brigada Mòbil i el Grup d'Atenció al Ciutadà, així com funcionariat de suport de les diverses brigades i districtes de la Comissaria Provincial d'Alacant. També hi ha col·laborat la Policia Local d'Alacant i la Unitat Adscrita de la Policia Nacional a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats