Detinguts tres menors a Elx per agredir un altre jove per a robar-li el mòbil

Els fets van ocórrer diumenge, al voltant les 23 hores, al carrer Almorida

Agents de la policia local d'Elx
Agents de la policia local d'Elx / Ajuntament d'Elx

La Policia Local d'Elx (Baix Vinalopó) ha detingut tres menors com a presumptes autors d'una agressió a un jove en ple carrer per a robar-li el telèfon mòbil. Els fets van ocórrer diumenge, al voltant de les 23 hores, al carrer Almorida.

Una patrulla va ser alertada dels fets i es va dirigir al lloc on van localitzar la víctima, que els va relatar que un menor, d'aproximadament setze anys s'havia acostat per la seua esquena i li havia ficat la mà en la butxaca dels pantalons amb la intenció de sostraure-li el telèfon, segons ha informat el consistori en un comunicat.

En adonar-se'n, l'afectat li va fer una manotada i, tot seguit, el presumpte lladre i altres menors el van tirar a terra i li van donar puntades i punyades, estripant-li la vestimenta.

L'agressió la van ratificar els acompanyants de la víctima, dels quals un també va ser objecte de puntades i punyades en intentar defensar-la. Un testimoni va facilitar als agents la descripció dels presumptes autors que van pegar a fugir quan ell mateix i altres vianants els van increpar a crits.

Alertades les patrulles de l'àrea, després de diverses batudes, van localitzar els menors en el pont de Canalejas. En adonar-se de la presència policial, van tractar de fugir i van iniciar una persecució a peu fins que finalment els agents van poder capturar-los al carrer del Doctor Car.

Els presumptes atacants van ser detinguts per una suposada temptativa de robatori amb violència i els fets es van comunicar al Fiscal de Menors i a les seues famílies, mentre que la víctima va ser traslladada al centre de salut.

També et pot interessar

stats