Detingut a Xàtiva un home de 28 anys per assetjar diverses dones

L'arrestat, d'origen marroquí i amb antecedents, acudia de manera reiterada als llocs de treball de les víctimes i als seus domicilis i feia gestos i comentaris obscens, arribant fins i tot a perseguir-les pel carrer

Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / Europa Press

La Policia Nacional ha detingut a Xàtiva un home de 28 anys com a presumpte autor d'un delicte de coaccions per l'assetjament causat a diverses dones de la zona, a les quals feia propostes sexuals.

El detingut, d'origen marroquí i amb antecedents policials, ha sigut posat en llibertat amb càrrecs pel jutge però amb una ordre d'allunyament.

Les investigacions es van iniciar després de tindre coneixement que diverses dones estaven sent assetjades per un home motivat "per un ànim lasciu i sexual", segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana.

L'home acudia de manera reiterada i diària als llocs de treball de les víctimes i als seus domicilis, realitzava gestos obscens i manifestava diversos comentaris desagradables cap a elles, arribant fins i tot a perseguir-les pel carrer.

L'ordre d'allunyament és respecte d'una de les víctimes, i contempla tant el seu domicili com el seu lloc de treball i altres llocs que ella freqüenta.

També et pot interessar

stats