Detenen un home per assetjar i agredir sexualment una cambrera a Elx

Segons els testimonis, el detingut li hauria insistit a mantindre relacions, li va tocar el gluti i li va oferir cocaïna

Imatge d'arxiu de la Policia Local d'Elx (Baix Vinalopó)
Imatge d'arxiu de la Policia Local d'Elx (Baix Vinalopó) / Europa Press

Agents de la Policia Local d'Elx (Baix Vinalopó) han detingut a un home de 47 anys per presumptament assetjar i agredir sexualment una dona, que era cambrera en un establiment situat en l'avinguda Sant Bartolomé de Tirajana. L'home suposadament li va insistir a mantindre relacions, li va tocar el gluti i li va oferir cocaïna.

Un testimoni dels fets va alertar una dotació del cos de seguretat. Els agents van recaptar declaracions de dues persones presents en el moment dels fets. La víctima va confirmar els testimonis i va manifestar que feia deu dies que patia tal situació. A més, va indicar que l'home li va facilitar el número de telèfon en fer l'abonament de la consumició la primera vegada que va acudir a l'establiment. Posteriorment, la va convidar a entrar al bany amb ell a consumir cocaïna, ensenyant-li la substància. En dies posteriors, li va insistir a mantindre relacions i va proferir frases obscenes, arribant fins i tot a tocar-li el gluti. Com que tenia por de trobar-se amb l'implicat, el cap l'acompanyava a la parada de l'autobús, ja que se sentia assetjada i intimidada.

Posteriorment, l'autor dels fets es va entrevistar amb els agents i va reconéixer tindre un interés en la cambrera, però va negar haver realitzat cap acte obscé. L'home va ser detingut i traslladat a dependències policials. Durant l'exploració superficial per a assegurar el trasllat, els agents li van trobar un gram de cocaïna.

També et pot interessar

stats