El jutge envia a presó el detingut per violar una xiqueta de 14 anys a Alacant

Al jove, de 22 anys, se li imputa un delicte d'agressió a menor de 16 anys, castigat amb penes que poden arribar als 12 anys de presó

Dos agents de la Policia Nacional vigilen el trasllat dels detinguts a Alacant
Dos agents de la Policia Nacional vigilen el trasllat dels detinguts a Alacant / Morell (Efe)

El titular del jutjat d'instrucció número 8 d'Alacant, en funcions de guàrdia, ha decretat aquest divendres l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança, per a l'home de 22 anys acusat de violar una xiqueta de 14 anys a Alacant. El presumpte violador d'una menor de 14 anys dimarts a Alacant havia passat aquest divendres a disposició judicial. Se li imputa un delicte d'agressió a menor de 16 anys, castigat amb penes que poden arribar als 12 anys de presó.

El detingut, de 22 anys, l'han traslladat a primera hora del matí des de la comissaria de la Policia Nacional als jutjats de Benalua per a prestar declaració davant el jutge.

Està acusat d'un delicte d'agressió sexual a una menor aquest dimarts sobre les 16 hores en dues ocasions, una primera en els lavabos d'un supermercat i una segona als voltants del barri alacantí del Pla, després d'intimidar a la menor amb un ganivet, segons consta en la denúncia inicial.

Els agents han continuat recaptant dades del succés. Dijous de vesprada el jove va acudir acompanyat d'agents de Policia Nacional a reconstruir els fets prop del Castell de Santa Bàrbara, on presumptament hauria amenaçat la menor amb l'arma blanca.

Hores després de la denúncia de la xiqueta va ser detingut un altre jove de 22 anys, però va quedar en llibertat dimecres a la nit després d'investigar-se algunes incongruències en el relat, segons aquestes fonts.

També et pot interessar

stats