Dos detinguts acusats de violar una xiqueta de 14 anys als lavabos d'un supermercat a Alacant

Els arrestats, majors d'edat, l'amenaçaren amb un ganivet per a portar-la fora del recinte i tornar-la a agredir sexualment

Comissaria de la Policia Nacional d'Alacant
Comissaria de la Policia Nacional d'Alacant / Europa Press

La Policia Nacional ha detingut dos homes per violar presumptament una menor de catorze anys als lavabos d'un supermercat de la ciutat d'Alacant dimarts de vesprada. L'agressió l'ha avançada aquest dimecres el diari Información i posteriorment l'han confirmada a Efe fonts policials. A hores d'ara els dos individus es troben a la Comissaria Provincial d'Alacant i esperen passar a disposició judicial. Fonts pròximes a la investigació han assenyalat que estan acusats d'un delicte d'agressió sexual, però no han pogut precisar quan declararan en el jutjat. Podria ser aquest mateix dimecres, o ja dijous.

Els fets passaren vora les quatre de la vesprada en els lavabos d'un establiment comercial ubicat al barri de Pla. Sembla que la xiqueta es trobava a soles i va ser aleshores quan l'abordaren els dos suposats violadors encara que de moment es desconeix en quines circumstàncies s'acostaren a ella per a cometre l'agressió sexual.

Segons el periòdic, després de violar-la en el supermercat s'haurien endut la víctima, a punta de ganivet, fins a una zona pròxima al castell de Santa Bàrbara per a tornar-la a agredir sexualment. L'arrest dels presumptes agressors va tindre lloc a última hora de dimarts i, ara per ara, no han transcendit més detalls de la investigació.

La delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha assegurat que els detinguts foren "immediatament identificats" després del succés i ha agraït l'"eficàcia policial" i el treball del cos de Policia Nacional.

També et pot interessar

stats