Queda en llibertat un dels dos detinguts per la violació d'una adolescent a Alacant

L’altre arrestat, de 22 anys, es preveu que passe a disposició judicial divendres per un suposat delicte d’agressió sexual a menor

Un dels arrestats ha quedat en llibertat després de passar unes hores als calabossos de la comissaria
Un dels arrestats ha quedat en llibertat després de passar algunes hores als calabossos de la comissaria / À Punt NTC

Un dels dos detinguts per la violació denunciada per una xiqueta de catorze anys, aquest dimarts, ha quedat en llibertat, després que les investigacions posaren en dubte la participació que inicialment es pensava que va tindre en la comissió del delicte aquest detingut de 22 anys.

L’altre arrestat, de la mateixa edat, passarà a disposició judicial aquest divendres. Se li atribueix un delicte d'agressió sexual a menor de setze anys.

Respecte al jove que ha quedat en llibertat, fonts de la investigació confirmen hi ha constància de l'agressió, però sembla que hi ha contradiccions entre el relat dels detinguts i el de la víctima. Sembla que hi ha discrepàncies pel que fa al lloc en què es va cometre, podria no haver sigut en un establiment comercial, ni que fora sota l'amenaça d'una arma blanca. Aquestes circumstàncies haurien justificat la posada en llibertat d'un dels menors.

Inicialment, les primeres informacions apuntaven que la violació denunciada va tindre lloc dimarts de vesprada, cap a les 16 hores, als banys d’un supermercat del barri del Pla d’Alacant, on la menor es trobava sola i la van abordar els dos individus.

Segons el relat de la víctima, després de l'agressió sexual els dos homes van continuar amenaçant-la amb un ganivet i la van traslladar als voltants, on van tornar a abusar d'ella.

També et pot interessar

stats