Detingut un home per intentar matar l'exparella a Silla

Agents de la Guàrdia Civil fora de servei detingueren l'agressor

Agents de la Guàrdia Civil amb el detingut a Silla
Agents de la Guàrdia Civil amb el detingut a Silla / Guàrdia Civil

Agents de la Guàrdia Civil de València que es trobaven fora de servei han detingut a Silla un home que presumptament tractava de matar l'exparella sentimental, de qui tenia una orde d'allunyament, que també afecta els dos fills de la víctima.

Els agents, que ja havien acabat la jornada, van acudir a l'avís per trobar-se prop del lloc dels fets atesa la urgència i pel temor que poguera córrer risc la seua integritat física, explica la Benemèrita en un comunicat.

Quan es van traslladar al lloc, l'agressor els va rebre amb unes tisores i una botella de vidre a la mà. Durant la detenció va causar lesions lleus als dos agents. La víctima presentava ferides greus causades amb un pal de fusta al cap i al cos, per la qual cosa hagué de ser traslladada a l'hospital més pròxim perquè l'atengueren el personal mèdic.

El detingut, un home de 32 anys, va forçar la porta del pati i va aconseguir accedir al domicili de la víctima, que viu amb els dos fills, dels quals tenia orde de protecció (prohibició d'aproximació). Per tot l'anterior, l'home va ser detingut per un delicte d'homicidi en grau de temptativa, un delicte de lesions en l'àmbit de la violència de gènere, tres delictes de trencament de mesures imposades per l'administració de justícia i un delicte d'atemptat contra agent de l'autoritat.

El presumpte autor dels fets ja havia protagonitzat destrosses en diversos bars de la zona els dies anteriors. Igualment, té antecedents policials per més delictes violents. Els Jutjats de Primera Instància i Instrucció número 1 i 3 dels de Carlet són coneixedors de les diligències.

També et pot interessar

stats