Detingut un home a Burjassot per apunyalar l'exparella de la seua germana després d'amenaçar-la

L'apunyalat també ha sigut arrestat perquè estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella

Un vehicle i un agent de la Policia Nacional
Un vehicle i un agent de la Policia Nacional / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut a Burjassot, a l'Horta Nord, un home de 40 anys per presumptament apunyalar l'exparella de la seua germana després que aquest l'amenaçara. L'apunyalat també ha sigut arrestat perquè estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella. En el moment de la detenció, es trobava en el domicili de la dona i l'amenaçava a crits en presència dels agents.

El 091 va rebre l'avís cap a les onze de divendres. Ací s'informava que un home estava en el domicili de la seua exparella a Burjassot en actitud agressiva. Els agents es van presentar en el menor temps possible, ja que tenien coneixement que el dia anterior s'havia produït una intervenció en el mateix habitatge per amenaces i maltractaments, així com que el sospitós tenia una ordre de cerca.

Els policies van localitzar al lloc dels fets un home amb abundant sang a la cara, l'abdomen, els braços i les mans. El van reconéixer de la intervenció del dia anterior, a més d'observar vidres trencats del portal de la finca fracturat, per la qual cosa el van arrestar com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments mentre cridava "demà ho pagarà la gossa aquesta".

El sospitós presentava en el moment de la detenció diversos talls, un de més profund en el tòrax, per la qual cosa un sanitari el va traslladar a un hospital.

Els investigadors van aclarir que el detingut va ser atacat a l'entrada del seu domicili per un home, al qual va reconéixer com el germà de la seua exparella. Aquest es va llançar sobre ell amb un martell, amb el qual li va propinar colps i després va traure una agulla de punt amb la qual el va apunyalar en diverses parts del cos, per a després fugir i deixar-lo ferit. Seguidament, l'home es va presentar en el domicili de la seua exparella i va trencar un vidre del portal uns minuts de l'arribada de la patrulla. Altres agents es van desplaçar fins al domicili del detingut i van comprovar que hi havia un rastre de sang.

L'endemà, l'atacant del detingut per maltractaments va ser localitzat i arrestat com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi. Aquest home, de nacionalitat espanyola i sense antecedents, ha passat a disposició judicial, mentre que l'altre detingut està sota custòdia policial a l'hospital a l'espera de rebre l'alta perquè les ferides no presenten gravetat.

També et pot interessar

stats