Detingut un home per agredir el personal de l’hospital d’Elx després de ser denunciat per violència de gènere

L’arrestat va acudir dues vegades al centre sanitari, una amb una ferida sagnant, i es va mostrar violent i agressiu

L'arrestat, a qui van atendre dues vegades en l'hospital General d'Elx, es va mostrar violent amb el personal del centre
L'arrestat, a qui van atendre dues vegades a l'Hospital General d'Elx, es va mostrar violent amb el personal del centre / Facebook Departament de Salut Elx - Hospital General

Els agents de la Policia Local d'Elx han detingut un home de 47 anys per, presumptament, haver agredit el personal de seguretat de l'Hospital General de la localitat, després d’haver sigut denunciat per violència de gènere la mateixa nit.

Els fets van passar a l'octubre, de matinada, però han transcendit ara. L’arrestat es va personar al centre hospitalari amb una ferida sagnant al cap i amb una actitud "molt desafiadora i agressiva" cap als vigilants de seguretat, segons han indicat fonts municipals en un comunicat.

Després de la baralla en el centre hospitalari, l'implicat va abandonar el lloc en direcció al barri de Los Palmerales de la ciutat, on els agents el van localitzar assegut al portal de l’edifici. Allà, els policies el van identificar i, de nou, l’home va mostrar una actitud "molt violenta i agressiva".

Malgrat la resistència, els agents van traslladar l'home a l'hospital perquè li feren una valoració mèdica, i novament va tornar a increpar i insultar els treballadors del centre. Per aquests fets, la policia el va detindre i el va traslladar a dependències policials.

També et pot interessar

stats