A presó el detingut per matar la parella a Alzira

L'arrestaren a Xella divendres després d'estar més d'una setmana en parador desconegut

El veïnat d'Alzira condemna l'assassinat d'Amparo M.
El veïnat d'Alzira condemna l'assassinat / À Punt NTC

L'home detingut per matar presumptament la parella a Alzira el 7 de juny entra aquest mateix dilluns en presó provisional, comunicada i sense fiança per orde de la jutgessa d'instrucció número 7 del municipi. Així ho ha decretat la magistrada després d'escoltar la declaració de l'acusat, de 48 anys, que ha comparegut en seu judicial passades les deu del matí.

L'arrestaren divendres a Xella, població en què estava amagat des que suposadament va perpetrar el crim, que s'investiga com un nou cas de violència masclista. La víctima és Amparo Montalvà, de 52 anys, veïna de la capital de la Ribera Alta. Va morir per diverses ferides d'arma blanca. El cos sense vida el trobaren el 8 de juny en la casa de camp en què residia amb la parella sentimental. Es troba a la vora de la carretera CV-41, que uneix Alzira amb Carcaixent. 

La parella va convertir-se en el principal sospitós poc després que apareguera el cadàver, i va estar més d'una setmana en crida i cerc. Finalment, el detingueren el 17 de juny a Xella, a la Canal de Navarrés. Passades les deu del matí ha arribat al jutjat de primera instància i instrucció número 7 d'Alzira per a comparéixer davant la jutgessa instructora. Ara queda investigat en una causa oberta per un delicte d'homicidi, sense perjudici d'ulterior qualificació, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats