La policia busca la parella de la dona morta a Alzira

El cadàver de la víctima, de 52 anys, s'ha trobat en una residència al costat de la CV-41 que uneix el municipi amb Carcaixent

ALZIRA
Casa d'Alzira on s'ha trobat el cos de la dona
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
08 de juny 2022 - 11:39 Actualitzat: 09 de juny 2022 - 08:18

La Policia Nacional investiga la mort d'una dona, de forma violenta, després d'haver localitzat el cadàver aquest dimarts a la nit en una casa de camp als afores d'Alzira. Segons ha avançat el diari Las Provincias i confirmat posteriorment a À Punt per fonts policials, la troballa s'ha fet en una residència pròxima a la carretera CV-41, que uneix la capital de la Ribera Alta amb Carcaixent. 

Segons ha pogut confirmar À Punt Notícies, la policia busca la parella de la dona sense que, de moment, hagen pogut esbrinar quin és el seu parador. Va ser un familiar qui va telefonar al 112 alertant de la mort de la dona.

De moment es desconeixen les circumstàncies que envolten el descobriment del cos. La víctima és una dona de 52 anys, han informat les mateixes fonts. No han transcendit, per ara, més detalls sobre la seua identitat.

Un dispositiu format per la Policia Científica i agents de la Policia Judicial de la comissaria d'Alzira s'ha fet càrrec de les primeres investigacions i es va desplaçar a la zona per a inspeccionar minuciosament el cos, que presentava diverses ferides d'arma blanca. Posteriorment, el traslladaren a l'Institut de Medicina Legal de València per a practicar-li l'autòpsia, que haurà d'aclarir les circumstàncies de la mort. 

Aquest dimecres de matí les forces de l'orde han tornat al lloc dels fets per a continuar la inspecció de la casa i la parcel·la, on s'havia remogut terra. El grup d'Homicidis s'ha fet càrrec del cas i totes les hipòtesis estan ara mateix obertes, inclòs el fet que siga un nou cas de violència masclista. Algunes informacions no oficials apunten que la Policia Nacional està buscant la parella sentimental de la víctima com a possible sospitós.

També et pot interessar

stats