Concentració de rebuig a Alzira per l'assassinat masclista d'una veïna

Veïnat i autoritats locals s'uneixen en el silenci per a recordar Amparo M., de 52 anys, i donar suport a la família

El veïnat d'Alzira condemna l'assassinat d'Amparo M.
El veïnat d'Alzira condemna l'assassinat d'Amparo M. / À Punt NTC

Alzira (Ribera Alta) viu el segon dia de dol oficial dels tres decretats per l'assassinat d'una veïna, Amparo M., a mans presumptament de la parella. Aquest divendres s'ha celebrat una concentració silenciosa en senyal de repulsa pel crim, que s'investiga com un nou cas de violència masclista. El cos sense vida de la dona, que tenia 52 anys, es va localitzar dimecres amb signes de violència en una residència al costat de la CV-41 que uneix el municipi amb Carcaixent. 

Autoritats locals, veïnat i familiars s'han acostat a la cèntrica plaça de l'Ajuntament per a guardar un minut de silenci i expressar la "més enèrgica condemna" i el "profund dolor" que sobrevola la població per la mort d'Amparo. 

En paral·lel a les mostres de dol avancen les perquisicions per a aclarir les circumstàncies del decés. Les autoritats busquen la parella, que treballava en un taller ocupacional organitzat pel govern municipal i que està en parador desconegut des de dimarts. La policia manté obertes totes les hipòtesis i hi ha diversos indicis que apunten que es tracta d'un crim masclista.

També et pot interessar

stats