Alzira decreta tres dies de dol oficial per l’assassinat de la veïna a qui van trobar morta en una casa de camp

L’Ajuntament convoca una concentració de repulsa per al divendres al migdia, mentre la policia continua buscant la parella de la víctima

Les banderes de l'ajuntament ja onegen a mig pal a Alzira
Les banderes de l'Ajuntament ja onegen a mig pal a Alzira / À Punt NTC

L’Ajuntament d’Alzira ha decretat tres dies de dol oficial per l’assassinat de la veïna del municipi, de 52 anys, el cos de la qual es va localitzar aquest dimecres amb signes de violència en una residència al costat de la CV-41 que uneix el municipi amb Carcaixent. A més, ha convocat una concentració de repulsa per a aquest divendres al migdia.

“Convidem a tots a fer costat a aquesta protesta, silenciosa, però contundent”, indicaven fonts municipals.

El consistori ha condemnat els fets que han commocionat la capital de la Ribera Alta, especialment perquè la víctima era molt coneguda a la localitat. “Lamentem profundament i condemnem l’assassinat de la veïna d’Alzira”, apuntava, alhora que transmetia el suport als familiars, amistats i companys de la víctima “per a afrontar aquests moments tan dolorosos”.

Mentrestant, la investigació segueix el seu curs i la policia continua buscant l’assassí. Els agents intenten localitzar la parella d’aquesta dona, que treballava en un taller ocupacional organitzat per l’Ajuntament, i que es troba en parador desconegut, com ha reconegut l’alcalde Diego Gómez en declaracions a À Punt.

Ara mateix, la policia manté obertes totes les hipòtesis, inclosa la d’un crim de violència masclista. En aquest sentit, i a pesar que no ha transcendit en quin sentit avança la investigació, Gómez ha reconegut que “tots els indicis apunten a la pauta d’actuació d’un crim masclista”. La delegació del govern a la Comunitat Valenciana ha confirmat que encara no hi ha cap detingut per aquest cas.

Fonts policials han confirmat a Efe que, fins que no es detinga la parella de la víctima i siga interrogada per a conéixer les circumstàncies dels fets, hi ha obertes "diverses línies" d'investigació.

No obstant això, l’alcalde ha reconegut que ara mateix el més important és donar suport a la família de la víctima, amb qui ja s’han posat en contacte els serveis municipals per a donar-li suport psicològic. 

També et pot interessar

stats