El detingut per matar l'exparella a Sagunt s'enfronta també a un intent d'homicidi de la filla

La menor, després d’estar unes setmanes en l’UCI, ha assegurat a la policia que va ser el progenitor qui la va espentar per la finestra en l’episodi en què va assassinar la mare

L'assassí confés de la seua dona a Sagunt ix del jutjat abans d'ingressat en presó
El presumpte assassí de l'exparella a Sagunt al novembre, quan eixia de declarar a la comissaria l'1 de desembre / À Punt NTC

El detingut per haver matat presumptament amb arma blanca l'exparella a Sagunt a final de novembre haurà d’enfrontar-se també als càrrecs com a acusat d’intent d’homicidi de la filla. La menor, de tretze anys, va caure per la finestra de la vivenda que donava a un desllunat i va estar ingressada en la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital un parell de setmanes. Ara, l’adolescent encara es recupera de les lesions.

De fet, quan la menor s’ha reposat un poc de les ferides, els agents l’han interrogada per a conèixer la seua versió dels fets. Després de visitar el pare, de 39 anys, i ingressat en la presó de Picassent, li han imputat també un delicte d’homicidi en grau de temptativa, com han detallat des de la Policia Nacional.

Els agents, després de parlar amb l’adolescent, asseguren que “s’ha constatat que va ser el pare qui la va espentar”. Per aquesta raó, ara li han imputat el delicte d’homicidi en grau de temptativa.

Els fets van passar el 29 de novembre. Aquell dia, l’home presumptament va ferir de mort, amb una arma blanca, l’exparella. En el mateix episodi violent, van trobar la menor en el desllunat de l'edifici després d’haver caigut des de la finestra de sa casa, però fins ara es desconeixia si havia sigut fugint del pare o si, com sembla que finalment s’ha confirmat, havia sigut aquest qui l’havia llançada per la finestra.

També et pot interessar

stats